Tara, catelusa 4 luni pentru adoptie

Nume Tara, Femela
Localitate Bucuresti sau Alexandria Teleorman
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizare acum 9 luni
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 9 luni

Tara este o fetita sfioasa, foarte prietenoasa cu toti oamenii, copilasii, pisicutele si toti ceilalti catei. Scopul ei e sa faca noi prieteni peste tot.
O sa se faca de talie maricica, aprox 25kg estimam si este destul de linistita ca fire pentru varsta ei, seamana a catel intelept mai degraba decat puiut (la noi se joaca in curte toata ziua, in apartament e posibil sa aiba mai multa energie de consumat.
Are primele doua vaccinuri facute si este deparazitata intern si extern – desi gasita abandonata langa fratele mort, plina de pureci si moarta de foame, nu a fost bolnava o singura zi de cand am gasit-o.
Se da spre adoptie doar unei familii care are mult timp pentru ea, care o poate lua in vacante sau are cu cine sa o lase, ideal sa fie o varianta de back-up undeva la curte cu acces si in casa. E ok si daca sunt copii, cu conditia sa aiba peste 10 ani ca varsta si sa fie blanzi cu animalele. Iubeste pisicile si alti catei, deci aici nu sunt probleme. Se da cu conditia sa nu ajunga niciodata in lant, sa nu ramana abandonata undeva la tara fara cineva care sa se ocupe de ea, sa o sterilizeze cat mai curand dupa ce creste. Am dori sa putem pastra legatura si sa o mai vedem.
Noi locuim langa Alexandria, Teleorman. Puteti veni sa ne vizitati(ne bucuram sa ne facem noi prieteni) si sa o cunoasteti :)

 

Completează mai jos formularul de adopție pentru Tara sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0767724173


Formular de adopție