Redirecţionează 3,5 % din impozitul pe venit pentru Asociația "100% pentru mediu". Termenul limită pentru trimiterea declarației la ANAF este 25 Mai. Completează declarația online și ne ocupăm noi de restul, durează 2 minute. Mulțumim!

URGENT! Adoptie sau foster!

Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizare acum 2 ani
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 2 ani

Buna ziua! Catelul din anuntul meu, are o poveste trista. Stapana i-a murit ieri, nu are rude care sa il preia asa ca a ramas pe scara blocului, unde l-am gasit asteptand, de ieri de la pranz, de cand a venit politia pentru a constata decesul, pana seara, la 7. Vecinii i-au pus ceva mancare dar a refuzat. De teama ca ar putea fi alungat, l-am dus la un veterinar si ulterior ar putea ajunge in adapost. Solutia adapostului nu este pentru el cea mai fericita, catelul fiind foarte batran, asadar se cauta adoptie.

Era foarte slabit, probabil nemancat de ceva timp, daca doamna care l-a avut in grija nu s-a mai putut ocupa de el. De la veterinar pana acum stim ca este baietel si este sterilizat, are cip si este foarte in varsta, are in jur de 12 ani. Cel mai probabil a avut si carnet, insa nu am reusit sa il gasim, dar cei de la cabinet au spus ca se vor ocupa de analize si refacerea actelor, daca nu intru in posesia lui. Nu stim numele, nu a aparut pe cip, daca a avut, asa ca cine il adopta il poate boteza :)

Stiu ca este batran si este mai greu de adoptat, insa poate este cineva care il poate prelua macar temporar. Este foarte cuminte, nu a latrat macar cat am stat langa el, l-am mangaiat tot drumul, a stat in masina cuminte pe bancheta din spate, pe paturica.

Pentru Bucuresti si imprejurimi, pot asigura transport.

Ma puteti contacta si telefonic pentru alte detalii.

 

Completează mai jos formularul de adopție pentru "URGENT! Adoptie sau foster!" sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0721314974


Formular de adopție