Urgent – femela, 2 luni spre adoptie

Localitate Galati Județul Galați
Telefon 0745476572
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizare acum 4 luni
Etichete‼️ADOPT ME – URGENT‼️ – Galati, Braila, Focsani, Brasov, Bucuresti sau oriunde in proximitate

Acest sufletel a fost gasit in Galati pe stradă impreuna cu mama ei si cativa frati, toti in stare grava 😔 Din pacate doi din fratiorii ei nu au supravietuit.

Mititica ar fi murit si ea fara ingrijire, dar momentan a primit o noua sansa la viata, a fost dusa la veterinar, tratata, iar acum este bine si isi cauta o familie responsabila. Mititica are 2 luni, este energica si jucausa, mananca bine si are primul set de vaccinuri facut.

Trebuie sa-i gasim o noua familie urgent! Noi avem deja 3 caini si 8 pisici, toti de pe strada si oricat ne-am dori, chiar nu o putem tine 😔 Medicul veterinar a acceptat sa o mai tina doua zile in speranta ca ii gasim o familie. Am sunat la toate centrele de adapost si toti sunt peste capacitate. Daca asta nu se va intampla, ea va ajunge din pacate inapoi pe strada!

Ajutați-ne sa-i oferim un cămin si o viata frumoasa! O putem transporta/aduce noi daca asta ajuta! Pentru detalii imi puteti scrie in privat sau contacta la 0745476572.

 

Completează mai jos formularul de adopție pentru "Urgent – femela, 2 luni spre adoptie" sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0745476572


Formular de adopție