Ursulica Soricarul

Localitate Constanta
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizare acum 2 ani
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 2 ani

Buna ziua,

De 3 ani un catel foarte inteligent si frumos a fost lasat in urma de niste proprietari a caror casa li s-a demolat. Atunci, noi, proprietarii de la blocul de langa ne am luat angajamentul in a lua langa noi, i-am facut cusca, l-am spalat, deparazitat, mancare zilnica ii dam. El are locul sau langa bloc, dar atunci cand ploua, ninge, tuna, fulgera el este foarte speriat si vine in scara, doreste sa fie cat mai aproape de oameni. Este fff apropriat de tatal meu, il iubeste f mult, dar din pacate nu poate fi luat in apartament.
Doresc sa ii gasesc niste oameni iubitori, niste oameni care au curte pentru ca el este invatat liber, dar clar are atata nevoie de iubire de oameni!!!!!
Oameni cu suflet mare, oameni care aveti curte, copii sa il iubeasca, daca doriti sa il adoptati, sunt dispusa sa platesc tot pentru el ceea ce trebuie la inceput numai sa il vad bine si linistit. Doresc sa fie fam din Cta ptr a veni si eu sa il vad din cand in cand.
Vaultumim tare mult!!!! Rog seriozitate pentru ca va imginati ca va fi verificata.
Oameni


Completează mai jos formularul de adopție pentru "Ursulica Soricarul" sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0040726262513


Formular de adopție