Yaki are nevoie de o noua casuta

Nume Yaki, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizare acum 2 ani
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 2 ani

El e Yaki. E prieten si parte a familiei noastre.
A fost in grija parintilor mei pana acum doua luni, cand ei s-au imbolnavit de Covid si nici in momentul acesta nu au iesit din spital.
Yaki se afla acum la un prieten foarte bun care s-a oferit sa ne ajute, doar ca mai poate sta la el doar pana miercuri. Eu nu il pot lua acasa pentru ca job’ul nu-mi permite sa am grija de el, iar el nu prea sta singur in casa.
Este un catel adoptat acum 5 ani, fix inainte cu 3 zile de a fi eutanasiat. A fost batut si maltratat cat timp a fost in adapostul din care l-am luat la vremea aceea, iar lucrul acesta si’a pus amprenta pe temperamentul lui.
Este un mascul metis de amstaff in varsta de 5 ani si jumatate. Este castrat si microcipat. Catel de apartament, iubit si foarte ingrijit, cu un temperament cald fata de oamenii pe care ii cunoaste si putin sceptic la cei pe care nu ii cunoaste(pana se acomodeaza). Nu se intelege f bine cu alti masculi si nici cu pisicile…!
Cu mare tristete scriu mesajul acesta, dar ai mei nu mai pot avea grija de el din cauza urmelor grave pe care le-a lasat Covidul si ne dorim foarte tare ca el sa ajunga la cineva care sa il iubeasca si sa stim ca ii va fi bine.
Sper sa nu aruncati cu pietre si sa intelegeti situatia.

Un SHARE ne ajuta, pls 🙏🏼 Multumim 🙏🏼Completează mai jos formularul de adopție pentru Yaki sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0756550948


Formular de adopție