Redirecţionează 3,5 % din impozitul pe venit pentru Asociația "100% pentru mediu". Termenul limită pentru trimiterea declarației la ANAF este 25 Mai. Completează declarația online și ne ocupăm noi de restul, durează 2 minute. Mulțumim!

acum 14 ani

Intrebari si raspunsuri »

Am o catea ciobanesc german si este in saptamana 7 de gestatie.

Problema este ca in loc sa manance mai mult, ea nu prea are pofta de mancare. Am incercat tot felul de mancaruri pentru caini, dar tot nu mai mananca cu pofta pe care o avea odata. SA FIE DIN CAUZA CALDURILOR DE AFARA?

2 raspunsuri

Poate fi din cauza caldurii, daca in rest, starea ei generala este buna. N-ar fi rau sa-i dai si niste vitamine, dozate de un medic veterinar, in functie de talie si de starea de gestatie. Era bine daca precizai ce mananca si in ce cantitate, poate ca ea isi acopera totusi necesarul nutritiv, chiar daca nu mai are pofta de altadata. Daca apar modificari in starea ei generala, fuga la veterinar!

Buna asi avea a intrebare esti din Timisoara sau din apropiere?Daca da,cand iti fata cateaua ce faci cu ei banuiesc ca vinzi puii…ma ti si pe mine la curent…adesa mea de mes asi fi si eu interesata de un pui.Bafta cu fatatul si brobabil caldura o supara pe catelusa.