Adoptie Merlin & Charlie – doar impreuna

Nume Merlin & Charlie, Mascul
Localitate Bucuresti Sector 2
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizare acum 8 luni
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 8 luni

Metis, talie medie, 1 an, vaccinati, deparazitati si castrati.

Buna ziua!
Noi suntem Merlin si Charlie, mami ne spune fratii Petreus, iar noi stim ca e vorba despre noi si asa si asa. Pana acum cateva luni rataceam pe strazi,dar in februarie ne-am intalnit cu mami care isi plimba cateii si ne-am gandit sa ne tinem dupa ea pana la blocul in care locuia. Am alergat dupa ea 20 de minute cu piciorusele noastre scurte, dar am reusit, ne-a luat in casa.
In apartament am fost destul de cumintei, nu ne faceam nevoile, dar noi eram plini de viata si mami are un catel batran pe care il cam deranjam asa ca am ajuns la tara. Vai, acolo am descoperit alti blanosi, alta distractie.
Ca sa fim sinceri, de cand am venit la tara am cam inceput sa facem prostioare, mai scapam pipi prin casa (dar a venit timpul sa fim castrati si mami spera ca se termina cu asta curand), mai roadem un siret, doua, un papuc, doi…
Cat e ziua de lunga stam si in curte si in casa, unde vrem noi, dar noaptea e musai in casa, noi dormim pe hol, avem salteluta noastra. Legat de asta, daca ni se pare ceva suspect, e posibil sa mai latram, in rest suntem cei mai buni baieti. Mancam doar bobite, de doua ori pe zi, si poate ne mai da bunica ceva pe sub mana, sa nu ziceti ca stiti de la noi.
Mami nu ne separa pentru ca noi facem totul impreuna. Cand unul este certat, celalalt se duce repede sa o impace pe mami cu pupici, cand unul fuge in gradina, celalalt e dupa el, cand unul e prins de mami, celalalt vine de buna voie, cam asa e treaba cu noi. Am uitat sa va spun, prietenosi din cale afara cu alti catei indiferent de marime si inca ceva, lui Merlin ii mai place sa isi faca avant si sa mai ciupeasca de fund.
Noi am mai fost postati aici, dar mami a primit niste cereri care nu i-au placut si se enerveaza tare cand oamenii au impresia ca adopta bibelouri, nu caini, noi suntem poznasi, v-am spus.
In concluzie, noi vrem (adica mami vrea pentru noi) curte, dar sa dormim in casa, noi vrem mancare buna, deparazitari, vaccinari, multa dragaleala, mami zice ca mai avem nevoie si de educatie, noi nu stim la ce se refera pentru ca suntem niste ingerasi.

 

Completează mai jos formularul de adopție pentru Merlin & Charlie sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0758380546


Formular de adopție