Azor terrier 10 luni, vaccinat, deparazitat, castrat

Nume Azor, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon 0729110945
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizare acum 3 luni
EticheteAzorel are 10 luni si jumatate, este un terrierfoarte prietenos cu cei mai frumosi ochi pe care I-ati vazut , si care asteapta un stapan iubitor si rabdator, sau o familie primitoare si iubitoare. A avut o fractura la labuta si de aceea are putin labuta strambs, dar acest mic ‘ defect’ nu il face mi putin frumos.
A fost deparazitat intern si extern cu Nexgard spectra, si vaccinat , si in plus a primit suplimente ca sa creasca mare si sanatos. Este mancacios dar nu prea pretentios, l-am hranit atat cu hrana uscata dar si cu hrana preparata in casa (cea mai sanatoasa:).
Este castrat.
Este invatat sa stea afara in curte dar cu putina rabdare poate fi invatat si intr-un apartament , doar sa tineti cont ca este de talie medie-mare, are 20 kilograme .

Desi toate animalele pe care le -am salvat sunt date spre adoptie gratuit, orice DONATIE (in bani sau produse pt caini sau pisici) este mai mult decat binevenita! Costurile cu hrana , deparazitarile, tratamente anti-capuse, vaccinuri etc sunt foarte mari. In plus una din catelusele salvate era lovita de masina avand fracturi de membre si generand costuri pt tratament). Pot trimite poze si video , la cerere, cu toti cateii si pisicile salvate in ultimul timp.

Ajutam cu transport in Bucuresti si imprejurimi. Deasemenea pot ajuta cu sfaturi gratis in viitor,inclusiv legate de nutritie si sanatatea catelului, personal sunt terapeut alternativ ( pt oameni dar am experienta vasta si cu animalele) si colaboram cu un veterinar exceptional .

Video aici:
https://www.youtube.com/shorts/o9-zXH0Q8T8
https://www.youtube.com/watch?v=crkCzPtGQYU

Pe canalul meu vedeti si alte clipuri cu animale salvate

 

Completează mai jos formularul de adopție pentru Azor sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0729110945


Formular de adopție