Catelusa Blue !

Nume Blue, Femela
Localitate Constanta Județul Constanța
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizare acum 8 luni
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 8 luni

Comportament: Este un caine de vanatoare, inteligent,energic,loial ascultator,protector! Rasa excelenta pentru vanatoare insa si pentru paza si protectie. Este recomandat unei persoane active, energice, cu un stil de viata corespunzator temperamentului acestui animal atat de inteligent. El nu trebuie tinut intr-un apartament, mai potrivit este sa stea la casa ce are curtea ingradita, in zona rurala sau suburbana, la o ferma sau la tara. Are nevoie de multa activitate, trebuie plimbat zilnic, luat in excursii in natura, lasat liber sa alerge in voie, sa se bucure de libertate. Este insotitorul ideal pentru persoanele care alearga sau pentru cei care merg zilnic cu bicicleta. Are: Carnet de sanatate Sterilizata Vaccinata Deparazitata intern-extern Poveste : Catelusa pana intr-un an a fost gasita pe strada abandonata , bolnava si necastrata in cartierul unde locuiesc .A fost dusa la veterinar operata si ea s-a recuperat foarte bine .Acum sta intr-o curte parasita dar ingradita unde merg zilnic sa-i aduc mancare si apa .S-a imprietenit cu vecinii mei desi initial nu era foarte prietenoasa ( am gasit si stapanii care o tineau intr-un lant mic, fara mancare ,apa, sau cusca ) Te impresioneaza ochii acestui caine foarte frumosi in nuante de albastru si turcoaz.

Este o fetita Dalmatian-Husky Mixt de 11 luni tare prietenoasa.
Nascuta pentru a alerga, Blue are un nivel mare de energie, cu o capacitate interminabila de a face exercitii fizice .Este insotitorul ideal pentru persoanele care alearga sau pentru cei care merg zilnic cu bicicleta.
Este un caine inteligent, alert si interesat de tot ce se intampla in jurul lui, fiind un caine de paza excelent.

Are :Carnet de sanatate
Sterilizata
Vaccinata
Deparazitata intern-extern

Poveste :
Am vazut o frumusete de catel care se refugiase intr-o curte parasita.Am descoperit ca era bolnava si abandonata .Am dus-o la doctor si in urma interventiei chirurgicale s-a recuperat perfect.
Catelusa nu locuieste cu mine ci tot in curtea parasita si de aceea este neaparat nevoie de o familie !

 

Completează mai jos formularul de adopție pentru Blue


Formular de adopție