Cerere de adopție de la Dode Mihai din Ciuperceni

Nume Dode Mihai
Localitate Teleorman
Telefon 0766480421
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizare acum 2 luniIl dorim pentru casa la curte, avem spatiu mare, impreuna cu gaini si rate si alte animale, avem deja un alt caine care este un mascul descendent dintr-o femela lup , dar este foarte retras, pe zi il tinem "legat" datorita faptului ca ii plac ouale de pasere si le mananca pe toate, dar pe timp de noapte este liber in toata curtea. Am dorii sa avem un alt caine cu care sa se poate joace, de cand mama lui a murit a devenit foarte trist. Am avut inainte un ciobanesc carpatin si nu a reusit sa traiasca mai mult de 4 luni, a fost foarte dureros, cu toate vaccinurile si cu veterinarul langa el si-a dat ultima suflare, foarte dureros moment.
Vrem un catelus care sa fie al nostru si sa il iubim tare tare, dar sa fie in acelasi timp foarte protector pentru noi, il vom hrani cu hrana umeda in fiecare zi, iar cum parintii mei nu au un nepot inca, il vor pretui asa tare incat o sa fie rasfatat tare.
Ii oferim o cusca si in timpul zilei cand avem alte persoane care vin in locuinta avem un sistem care chiar daca o sa fie la lesa o sa se poate misca 40-50 de metrii. In timpul noptii o sa il lasam sa se plimbe pe unde vrea el.
La inceput pana o sa creasca putin o sa il lasam liber in toata curtea sa se obisnuasca cu toate animalele, cannd am avut carpatinul, era mic si s-a dus intre rate , curios fiind, dar ratele au fost foarte agresive cu el, a invat ce inseamna mafia.
In mare parte vrem un caine sa il potrejam si sa il iubim, dar dorim devotament si sa manance hrana de orice fel, dorim sa le oferim ce au nevoie, suntem putin impotriva la bobite si hrana umeda, doar pentru ca nu vrem chimicale in dieta lor, dar putem sa ne adaptam.
Parintii mei au fost foarte tristi cand catelul carpatin a murit, am fost cu ei langa el pentru 3 zile cand sufera si am incercate sa facem cat mai multe sa ii fie bine, am incercat cei mai buni veterinari si tot nu s-a putut.
Chiar imi doresc sa aiba un caine bun sa il creasca, o sa il iubeasca maxim!

Preferințe:
Mascul femela ciobanesc, carpatin, bucovina


Oferă-i un cățel sau asistență pentru alegerea unui cățel de la adăposturile locale

  • Includeți in descriere numele cățelului, vârsta, dacă e sterilizat, deparazitat, temperament etc.
  • Asigurați-vă că aceasta e cea mai reusită fotografie.
    Tipuri de fișiere acceptate: jpg, jpeg, png, gif.
  • Tipuri de fișiere acceptate: jpg, jpeg, png, gif.
  • Adresa de email unde puteți fi contactat(ă) pentru adopție.
  • Numărul de telefon la care puteți fi sunat(ă) pentru adopție.