Cerere de adopție de la Ilie Constantin din calarasi

NumeIlie Constantin
Localitatecalarasi Calarași
Telefon 0721124968
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 4 săptămâniLocuiesc la curte,mai detin un caine in varsta de 6 ani,(luat tot prin adoptie,direct de la propietar).Am un motan in curte,se inteleg bine amandoi.
Iubesc animalele,de mici le-am invatat sa manance ce mananc si eu(in afara de boabe).
Max,cainele meu,mananca mancare gatita,ciorba cu paine inmuiata,cu oase de porc sau vita,orez,ii asigur toata hrana de care are nevoie.Este vaccinat,deparazitat.Sta liber prin curte si isi face datoria cu devotament.
Chiar imi doresc sa detin un ciobanesc german,este o rasa care imi place,m-am documentat mult pe internet cu referire la personalitatea cainilor in relatia cu stapanul si familia.

Preferințe (opțional)

Doresc doar caine din rasa ciobanesc german,varsta maxim 1 an.
Nu am preferinte de sex,dar daca este femela,as dori sa fie sterilizata.
Avand in vedere ca detin deja un metis tot adoptat,doresc sa adopt doar caine din rasa ciobanesc german.
Imi place sa ies afara la plimbare pe marginea baltii de langa mine,sa am un prieten cu care stiu ca ma inteleg si care ma asculta,Max,cainele care il am,are si el nevoie de un prieten de joaca.
Va multumesc pentru intelegere si incredere.
Cu respect Marius Constantin Ilie.

Ilie Constantin a trimis această cerere de adopție pentru anunțul Adoptie pui de caine lup, dar e de acord să primească pe email și alte propuneri de adopție pentru căței din calarasi, în cazul în care cățelul pentru care a completat formularul de adopție inițial nu mai este disponibi sau din diverse motive adopția nu se finalizează.

Oferă-i un cățel sau asistență pentru alegerea unui cățel de la adăposturile locale