Cerere de adopție de la Iusein Taner din Constanta

NumeIusein Taner
LocalitateConstanta Constanța
Telefon 0759939397
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 4 săptămâniBuna seara! Mă numesc Iusein Taner în vârstă de 20 de ani cu munca stabilă, as dorii eu adopția cățelușului, am suficient timp liber pentru îngrijirea celui mic, având în vedere că locuiesc cu prietena mea, sunt dedicat să îmi iau responsabilitatea asupra cățelușului și să îmi dedic cat m ai mult timp, grija și educație buna asupra lui. Mulțumesc anticipat!

Preferințe (opțional)

Nu as dorii un contract de adopție, iar în caz de adopția celui mic accept drepturile la vizite poze filmări, plus însoțirea dumneavoastră că la un an și jumătate sa fie castrat. Și să rămână la alegerea dumneavoastră dacă doriți pui asuprea celui mic la o vârstă îndelungată înainte să poata fi castrat. Din nou mulțumesc anticipat!

Iusein Taner a trimis această cerere de adopție pentru anunțul Pui viszla maghiara Constanta, dar e de acord să primească pe email și alte propuneri de adopție pentru căței din Constanta, în cazul în care cățelul pentru care a completat formularul de adopție inițial nu mai este disponibi sau din diverse motive adopția nu se finalizează.

Oferă-i un cățel sau asistență pentru alegerea unui cățel de la adăposturile locale