Redirecţionează 3,5 % din impozitul pe venit pentru Asociația "100% pentru mediu". Termenul limită pentru trimiterea declarației la ANAF este 25 Mai. Completează declarația online și ne ocupăm noi de restul, durează 2 minute. Mulțumim!

Cute Puppy – 6 Luni

Nume Puppy, Femela
Localitate Codlea Județul Brașov
Telefon 0734681857
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizare acum o lună
EticheteHello!

În urmă cu vreo 2 săptmâni am găsit o cățelușă abandonată – foarte slabă și foarte speriată de oameni. I-am dat de mâncare câteva zile și apoi am cazat-o temporar în curtea unei cunoștințe în speranța că îi pot găsi o familie de oameni faini care să o adopte.

A fost deparazitată de 2 ori și ieri a făcut primul vaccin. Iar după ce termină schema de vaccinare va fi și sterilizată.

🐶 Are un temperament calm și este jucăușă.

👧🏻 E ok cu copii și cu alți căței și nu e super energică, chiar lentă, dar îi place să roadă chestii și să te prindă de pantaloni pentru că este pui. (~6 luni)

Cred că se va face destul de mare, probabil undeva la mărimea unui labrador, dar nu putem știi sigur. S-ar adapta perfect într-o curte.

Dacă vă doriți un cățel sau cunoașteți pe cineva care dorește să adopte, vă rog să mă contactați.
Căutăm niște oameni echilibrați care înțeleg că un cățel e parte din familie (furever). Excludem orice variantă care implică o viață în lanț.

🙏 Mulțumesc 🙂

 

Completează mai jos formularul de adopție pentru Puppy sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0734681857


Formular de adopție