Fetita

Nume Fetita, Femela
Localitate Bucuresti Buzau
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizare acum 1 an
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 1 an

Se oferă spre adoptie 3 caini de talie medie. Au fost 4 pui, pe unul din ei l-am adunat la propriu anul trecut din mijlocul străzii in urma unei mașini, acum este un răsfățat si sunt fericita sa fie alături de mine. Mi-as dori același lucru si pentru ai lui frățiori care sunt frumoși si drăgălași tare! Au in jur de 1 an si jumătate dar inca se răsfață ca niște cățeluși.
Desi au crescut pe strada sunt destul de prietenoși. Un pic reticienti poate la început pentru ca nu toți oamenii întâlniți au avut bune intenții cu ei. Cu un minim de răbdare pot deveni prieteni de nădejde. Toti este sunt sterilizati, deparazitati intern si extern. Strada fiind casa lor nu stiu daca sunt potriviti într-un mediu unde sunt pasari sau cel puțin sa nu existe acces la ele.
O sa ii prezint pe rând:

Fetița, o alta răsfățata! La fel de frumoasa si de dulce ca ai ei frățiori si ea caută cu disperare mangaieri. Este cea mai vocala dintre toti, cand vrea mâncare vine si ma latră, daca cineva trece pe drum este acolo sa înștiințeze. Fetița este si ea tot de talie medie spre mica si are in jur de 8 kg.

Împreuna formează un trio perfect! Din păcate pe strada sunt multe pericole si ei sunt expuși zilnic. Stiu ca nu pot fi adoptați împreuna dar prefer sa ii stiu in siguranța chiar daca separat. Pot sa asigur transportul lor in perimetrul a 200 km de Buzău/ București.
Cateii sunt sterilizati și vor veni deparazitati intern și extern și chiar vaccinați daca viitorul proprietar nu se poate ocupa de acest aspect din oricare motive.

Va multumesc!Completează mai jos formularul de adopție pentru Fetita sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0761924337


Formular de adopție