Bro

Nume Bro, Mascul
Localitate Bucuresti Buzau
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizare acum 1 an
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 1 an

Se oferă spre adoptie 3 caini de talie medie. Au fost 4 pui, pe unul din ei l-am adunat la propriu anul trecut din mijlocul străzii in urma unei mașini, acum este un răsfățat si sunt fericita sa fie alături de mine. Mi-as dori același lucru si pentru ai lui frățiori care sunt frumoși si drăgălași tare! Au in jur de 1 an si jumătate dar inca se răsfață ca niște cățeluși.
Desi au crescut pe strada sunt destul de prietenoși. Un pic reticienti poate la început pentru ca nu toți oamenii întâlniți au avut bune intenții cu ei. Cu un minim de răbdare pot deveni prieteni de nădejde. Toti este sunt sterilizati, deparazitati intern si extern. Strada fiind casa lor nu stiu daca sunt potriviti într-un mediu unde sunt pasari sau cel puțin sa nu existe acces la ele.
O sa ii prezint pe rând.

Bro, cel mai dulce cățel! Sare pe tine cand te vede doar doar sa ii dai o mangaiere! Maro cu alb este blănița lui. Mai șchioapătă destul de rar acum de un picioruș din spate, cel mai probabil din cauza unei lovituri. Ascultător, frumos si super iubitor! El este băiețelul găștii, de talie medie si in jur de 10 kg.

Împreuna formează un trio perfect! Din păcate pe strada sunt multe pericole si ei sunt expuși zilnic. Stiu ca nu pot fi adoptați împreuna dar prefer sa ii stiu in siguranța chiar daca separat. Pot sa asigur transportul lor in perimetrul a 200 km de Buzău/ București.
Cateii sunt sterilizati și vor veni deparazitati intern și extern și chiar vaccinați daca viitorul proprietar nu se poate ocupa de acest aspect din oricare motive.

Va multumesc!Completează mai jos formularul de adopție pentru Bro sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0761924337


Formular de adopție