Hei, eu sunt Felix si caut o casa doar a mea!

Nume Felix, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizare acum 9 luni
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 9 luni

Un ghem de blana pufos isi cauta casa. S-a trezit de curand aruncat la marginea unei sosele circulate dintr-un stat aproape de Bucuresti. Despartit de mama lui, supravietuieste cum poate mai bine, cuibarit pe sub masinile parcate pe marginea drumului si visand la o familie si un colt cald doar al lui.
Felix este un baietel chipes de 2-3 luni si este un pufos fara pereche. Se uita cu pofta prin garduri sperand ca i se va indeplini visul de a fi adoptat. Este descurcaret, curios, vesel si foarte prietenos. Are ochii calzi si cereste mereu joaca si mangaieri. Nu stim cum arata mamica lui, dar Felix pare ca va fi un catel de talie medie spre mare cu o blanita moale ca matasea si destul de pufoasa. Cojocul lui este tricolor (culorit norocos, sau cel putin asa se zvoneste), si are 2 perechi sanatoase de labute zdravene, imbracate in sosete.
Desi afara este inca cald, se anunta incet-incet iarna, si o strada aglomerata nu este un loc bun pentru caini si mai ales pentru un catel mic in crestere. Este doar o problema de timp pana cand o sa sfarseasca sub rotile unei masini.
Felix a fost deparazitat si va primi curand primul vaccin. Daca crezi ca ar putea face parte din familia ta nu ezita sa ne contactezi. Felix va fi dat spre adoptie doar cu contract.

 

Completează mai jos formularul de adopție pentru Felix sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0723295447


Formular de adopție