Luna, cățelușa perfectă pentru o familie iubitoare!

Nume Luna, Femela
Localitate Arad Județul Arad
Telefon 0729 155 528
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizare acum o lună
EtichetePermiteți-mi să vă prezint pe Luna, o micuță adorabilă de doar 2 luni, în căutarea unei familii iubitoare care să o primească cu brațele deschise. Cu blănița sa delicată, de un alb imaculat și petele maronii dulci, Luna este cu adevărat o bijuterie. Ochii săi mari și albaștri, plini de inocență și curiozitate, vor topi inimile oricui îi întâlnește privirea.

Luna este o cățelușă veselă și plină de viață, gata să transforme fiecare zi într-o aventură minunată. Cu un temperament jucăuș și afectuos, Luna este perfectă pentru familiile care își doresc un companion loial și prietenos. Îi place să exploreze și să se joace, dar și să primească mângâieri și îmbrățișări. Deși este încă mică, Luna este foarte inteligentă și învață repede, ceea ce o face ușor de dresat.

Această micuță adorabilă are nevoie de o familie care să îi ofere dragoste și atenție, dar și un spațiu în care să își consume energia debordantă. Fie că locuiți într-un apartament sau la casă, Luna va aduce un strop de bucurie și lumină în viața voastră. Este ideală pentru familiile active, care își doresc un cățeluș cu care să împărtășească momente de neuitat.

Dacă sunteți în căutarea unui prieten devotat și plin de afecțiune, Luna este alegerea perfectă. Nu ratați ocazia de a o adopta și de a-i oferi o casă primitoare și iubitoare. Luna este pregătită să își găsească locul în inima voastră și să vă aducă zâmbete în fiecare zi.

Adoptați-o pe Luna și aduceți în viața voastră un puiuț plin de iubire și bucurie. Vă așteaptă cu nerăbdare să vă cunoască și să vă ofere toată afecțiunea sa!

 

Completează mai jos formularul de adopție pentru Luna sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0729 155 528


Formular de adopție