Rocky, cățelușul perfect pentru o familie iubitoare!

Nume Rocky, Mascul
Localitate Arad Județul Arad
Telefon 0729 155 528
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizare acum o lună
EticheteFaceți cunoștință cu Rocky, un puiuț adorabil de doar 2 luni care așteaptă cu nerăbdare să găsească o familie iubitoare și grijulie. Rocky are o blăniță spectaculoasă, un amestec fermecător de gri, negru și maro, care îi conferă un aspect unic și deosebit. Privirea lui curioasă și ochii mari și expresivi par să spună mereu o poveste, iar urechile sale pufoase și labele mici și jucăușe adaugă un plus de farmec.

Rocky este un cățeluș plin de viață și energie, mereu gata să se implice în noi aventuri. Adoră să se joace și să exploreze împrejurimile, fiind mereu în căutarea a ceva nou de descoperit. Deși este încă mic, Rocky este foarte inteligent și receptiv, arătând un potențial enorm pentru dresaj și învățare. Cu răbdare și afecțiune, Rocky va deveni cu siguranță un companion de nădejde și un prieten loial.

Acest mic explorator are nevoie de o familie care să îi ofere dragoste și atenție, dar și de un spațiu în care să își consume energia debordantă. Fie că locuiți la casă sau la apartament, Rocky va aduce un strop de bucurie și veselie în casa voastră. Este ideal pentru familii active, care își doresc un cățeluș jucăuș și afectuos.

Dacă sunteți în căutarea unui prieten devotat care să vă înveselească zilele și să vă fie alături în orice moment, Rocky este alegerea perfectă. Nu ratați ocazia de a-i oferi o casă primitoare și de a-i transforma fiecare zi într-o aventură minunată!

Adoptați-l pe Rocky și aduceți în viața voastră un puiuț plin de iubire și bucurie. Vă așteaptă cu nerăbdare să vă cunoască și să vă ofere toată afecțiunea sa!

 

Completează mai jos formularul de adopție pentru Rocky sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0729 155 528


Formular de adopție