ONYX – un catel care merita mai mult

Nume Onyx, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizare acum 2 ani
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 2 ani

Va rog, cititi tot textul!

Onyx este un catel adult, in varsta de aproape 3 ani, tale medie-mare, este metis de labrador, negru cu putin alb pe piept.
L-am gasit mergand leganat pe autostrada. L-am suit in masina, unde am observat ca avea o mare lovitura in cap care era veche, facuta de o mana de om.
Onyx este un catel care se comporta normal, ca orice alt catel, doar ca viitorul adoptator trebuie sa tina cont si de problema lui de la cap – din pacate are o gaura in craniu, deasupra ochiului stang, ochi care este si el afectat. Momentan ii pun 3 tipuri de picaturi si ii dau antibiotice pt rana de la cap. Rana momentan s-a inchis, a ramas doar un gol de blana acolo.
Onyx are nevoie de o adoptie in interior, preferabil si cu curte, dar sa fie totusi tinut aproape de oameni. Este un catel cuminte in casa, nu strica, nu face in casa, maxim se mai joaca cu cate o pisica. Da, este sociabil cu pisicile. Cu alti catei, initial este agresiv, dar se pot imprieteni, a stat in casa la mine si cu alti catei si l-am dus si in tarc la joaca.
Este sterilizat, microcipat, deparazitat si are carnet de sanatate.
Onyx nu este un catel pe care sa il luati sa stea de paza prin vreo curte, uitat de lume. Onyx este un catel pe care trebuie sa il priviti aproape ca pe un copil, cu mai putin nevoi, totusi :)
Caut pentru el adoptie in Bucuresti si imprejurimi, dar daca exista o persoana cu suflet bun undeva mai departe, sunt dispusa sa il aduc.
Se face contract de adoptie.Completează mai jos formularul de adopție pentru Onyx sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0727764763


Formular de adopție