Terrier mascul , deparazitt, vaccinat, 6 luni si jumatate

Nume Bernard, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon 0729110945
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizare acum 3 luni
EticheteBernard are 6 luni si jumatate, este un terrier frumos si tandru care asteapta un stapan iubitor si rabdator, sau o familie primitoare si iubitoare.
A fost deparazitat intern si extern cu Nexgard spectra, si vaccinat , si in plus a primit suplimente ca sa creasca mare si sanatos. Este mancacios dar nu prea pretentios, l-am hranit atat cu hrana uscata dar si cu hrana preparata in casa (cea mai sanatoasa:).
Este invatat sa stea afara in curte dar cu putina rabdare poate fi invatat si intr-un apartament ( doar sa tineti cont ca este de talie medie-mare, peste 25 kilograme ca adult).
Nu discutam cu minori , ci doar cu adultii responsabili, rugam copii sa nu sune. Dorim stapani care sa poata acorda atentia necesara unui catel dar si un minim de ingrijire , inclusiv deparazitari si vaccinari periodice sau vizite la veterinar cand e nevoie . Vrem sa ne asiguram ca are un camin potrivit.
Desi toate animalele pe care le -am salvat sunt date spre adoptie gratuit, orice DONATIE (in bani sau produse pt caini sau pisici) este mai mult decat binevenita! Costurile cu hrana , deparazitarile, tratamente anti-capuse, vaccinuri etc sunt foarte mari. In plus mama lui Bernard a fost lovita de masina pe cand el avea 4 luni (rezultand fracturi de membre si costuri pt tratament). Pot trimite poze si video , la cerere, cu toti cateii si pisicile salvate in ultimul timp.

Ajutam cu transport in Bucuresti si imprejurimi, si putem ajuta cu castrarea gratuita , la varsta potrivita. Deasemenea pot ajuta cu sfaturi gratis in viitor,inclusiv legate de nutritie si sanatatea catelului, personal sunt terapeut alternativ ( pt oameni dar am experienta vasta si cu animalele) si colaboram cu un veterinar exceptional .

Video aici:
https://www.youtube.com/shorts/FFL9_nv1yCs?si=PzNBQrnz439ztbpn&cbrd=1
https://www.youtube.com/watch?si=wCYJpHeNJWDEIjmk&v=RhpavhDW-bo&feature=youtu.be

Pe canalul meu putei vedea alte clipuri cu animale salvate.

 

Completează mai jos formularul de adopție pentru Bernard sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0729110945


Formular de adopție